Jij mag het zeggen! #1

Jij mag het zeggen! #1

03 april 2014, 20:00 - 21:30

Locatie Centre Ceramique


Arie Boomsma, bekend van de tv-programma’s Uit de kast, Over de streep, en Hij is een zij, gaat in gesprek met jongeren uit Maastricht over hun toekomst en hun keuzes. Heb je eigenlijk wel een toekomst? Hoe maak je je keuzes, en waar maak je je zorgen over?

Boomsma praat met jongeren uit alle lagen van de samenleving over hun toekomst en hun keuzes. Hoe maken ze die, waar baseren ze zich op? Maken ze keuzes? Heeft het nut om keuzes te maken over je toekomst? Is die toekomst somber, of juist vol met mogelijkheden? Er zijn twee experts aanwezig die – waar nodig – gevraagd kunnen worden hoe de exacte getallen en kansen zijn wat jongeren betreft.

De avond draait om jongeren tussen de 16 en 20 jaar. Of je nu wil meediscussiëren of juist alleen van luisteren of kijken houdt, of je staat te springen om het over je toekomst te hebben of juist niet verder kijkt dan volgend weekend … kom op dodnerdagavond 3 april naar het Centre Céramique!

De avond is aflevering #1 van JIJ mag het zeggen, een initiatief van Sphinx, de Jongerenraad Maastricht en Code 043 waarin jongeren van Maastricht 1 x per jaar met elkaar en een BN’er in gesprek gaan.