Jij mag het zeggen #2

Jij mag het zeggen #2

02 oktober 2014, 19:30 - 21:30

Locatie Centre Ceramique


Fotorechten: Laurens Bouvrie

Jij mag het zeggen #2: Groepsdruk

Arie Boomsma in gesprek met  jongeren uit Maastricht

Arie Boomsma, bekend van de tv-programma’s Uit de kast, Over de streep, en Hij is een zij, gaat wederom in gesprek met jongeren uit Maastricht. Deze keer gaat het over groepsdruk. Groepsdruk klinkt negatief, maar is dat altijd zo? Kom je niet ook door groepsdruk bv. uit de criminaliteit? Of helpt groepsdruk je je school af te maken, terwijl je zelf het bijltje erbij neer wil gooien? Of leidt groepsdruk er alleen maar toe dat je niet meer doet wat je zelf eigenlijk wilt? Hoe ervaar je groepsdruk, en (hoe) kom je eronder uit?

De avond draait om jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Of je nu wil meediscussiëren of juist alleen van luisteren of kijken houdt, of je staat te springen om het over je eigen ervaringen te hebben of juist niet … kom op 2 oktober naar het Centre Céramique!

De avond is aflevering #2 van JIJ mag het zeggen, een initiatief van Sphinx, de Jongerenraad Maastricht, Trajekt en Code 043 waarin jongeren van Maastricht een paar keer per jaar met elkaar en met Arie Boomsma in gesprek gaan.

toegang gratis